Bekijk uw winkelmandje

Voedselverrijking met een bladerenmix

Knaagdieren en konijnen zijn slimme dieren, in een saai hok zonder afwisseling gaan zij zich snel vervelen. Een manier om konijnen en knaagdieren bezig te houden, is om een deel van het voer en snacks op een andere manier aan te bieden, in plaats van het gewoon in een bakje klaar te zetten. Daardoor kunt u hen uitdagen, laten nadenken en laten bewegen. Ze moeten moeite doen om hun voedsel te bemachtigen en dat maakt het voor de dieren interessanter en vaak ook leuker.

Lees meer

Hennepzaad olie voor honden

‘Ik weet echt niet meer wat ik kan doen’
‘De vacht is zo dof’
‘Ik denk toch echt dat mijn hond een allergie heeft, maar ik heb al van alles geprobeerd’
‘Het lijkt wel of mijn hond last heeft van roos’
Zomaar wat problemen met de hondenhuid en vacht die we in de dierenspeciaalzaak te horen krijgen.

Lees meer

Tabakstelen voor de kip

Wat is er mooier dan een paar scharrelende kipjes in de tuin die u elke morgen voorzien van een vers eitje? Een mooie start van de dag en gezelligheid in de tuin! Kippen zijn dieren die heel erg goed te houden zijn in de tuin, ze zorgen voor levendigheid en wist u dat een kip ook erg goed tam te maken is? Wanneer u de kip rustig benaderd en met wat graanvoer in de hand zijn deze dieren nieuwsgierig genoeg om even een kijkje te komen nemen bij het lekkers in uw hand.

Lees meer

Utopia Diervoeders Bessenmix

Knaagdieren en vogels zijn slimme dieren, in een saai hok zonder afwisseling gaan zij zich snel vervelen. Een manier om knaagdieren en vogels bezig te houden, is om een deel van het voer en snacks op een andere manier aan te bieden, in plaats van het gewoon in een bakje klaar te zetten. Daardoor kunt u hen uitdagen, laten nadenken en laten bewegen. Ze moeten moeite doen om hun voedsel te bemachtigen en dat maakt het voor de dieren interessanter en vaak ook leuker.

Lees meer

Valeriaanwortel: Daar zit een luchtje aan!

Met zijn neus ruikt hij waar er voedsel is of water om te drinken. Maar dat is niet het enige orgaan waar de kat mee kan ruiken, achter in de bek zit nog een orgaan waar ze mee kunnen ruiken; het orgaan van Jacobson. Dit orgaan wordt gebruikt bij het flemen (opkrullen van de bovenlip); misschien meer bekend als gedrag van een paard, maar ook katten gebruiken dit om soortgenoten te ruiken. Door te flemen herkennen katten elkaar.

Lees meer

Utopia Diervoeders Fruitmix

Knaagdieren, konijnen en vogels zijn slimme dieren, in een saai hok zonder afwisseling gaan zij zich snel vervelen. Een manier om knaagdieren, konijnen en vogels bezig te houden, is om een deel van het voer en snacks op een andere manier aan te bieden, in plaats van het gewoon in een bakje klaar te zetten. Daardoor kunt u hen uitdagen, laten nadenken en laten bewegen. Ze moeten moeite doen om hun voedsel te bemachtigen en dat maakt het voor de dieren interessanter en vaak ook leuker.

Lees meer

Schotse zalmolie: gezonde toevoeging of overbodig?

Schotse Zalmolie wordt veel gegeven aan honden die last hebben van huid en of vacht problemen. Honden met een droge huid, doffe vacht of honden in de rui hebben veel baat bij het gebruik van Schotse Zalmolie. Deze olie helpt bij het herstellen van de huid en de vacht. Maar zalmolie heeft nog veel meer gunstige uitwerkingen op het hondenlichaam.

Lees meer

Meer informatie? Neem dan contact op of kom naar onze 1 van onze winkels!