Bekijk uw winkelmandje

De juiste voeding voor uw hond

Er zijn veel verschillende soorten hondenvoer verkrijgbaar: leeftijd, grootte en activiteit zijn bepalend voor de juiste keuze. Wanneer u zich gaat verdiepen in hondenvoeding dan merkt u dat er diverse  manieren zijn om hondenvoer te bereiden. 

Lees meer

Voedselverrijking voor de hond

Het is gebleken dat dieren beter in hun vel komen te zitten, door actief bezig te zijn met hun voeding. Een van de manieren om honden te laten werken voor hun voer, is om een deel van het voer op een andere manier aan te bieden dan de gebruikelijke voerbak.

Lees meer

Gezonde kauwproducten

Kauwen is niet alleen goed voor het gebit, het is een natuurlijke behoefte van uw hond. Het levert een positieve bijdrage aan zijn welzijn. Door de hond de juiste kauwproducten aan te bieden voorkomt u mogelijk probleemgedrag en laat uw hond andere objecten met rus

Lees meer

De Kong

Het Kong hondenspeelgoed wordt veel gebruikt en geadviseerd als therapie en ter voorkoming van een gebrek aan mentale en/of fysieke stimulatie, verveling, verlatingsangst en andere gedragsproblemen. Maar eigenlijk is de Kong voor iedere hond een geweldig speeltje!

Lees meer

Meer informatie? Neem dan contact op of kom naar onze 1 van onze winkels!