Bekijk uw winkelmandje

Baardagamen

Baardagamen zijn mooie hagedissen die bovendien redelijk tam kunnen worden. In vergelijking met andere reptielen zijn ze vrij makkelijk te verzorgen, waardoor deze dieren ook voor een beginnend reptielenhouder geschikt kunnen zijn.

Lees meer

Koreaanse vuurbuikpad

De Koreaanse vuurbuikpad is een zeer mooi gekleurde pad met zijn felle roodoranje buik en zijn zwarte vlekken. Net als andere vuurbuikpadden heeft deze pad een aparte manier om zijn prooi te vangen, namelijk met zijn kaken in plaats van met zijn tong. Dit alles maakt deze pad erg interessant om naar te kijken.

Lees meer

Langstaarthagedis

Langstaarthagedissen zijn dagactieve hagedissen die makkelijk herkenbaar zijn aan hun uitzonderlijk lange staart. Het zijn levendige dieren die dankzij hun gedrag en hun uiterlijk erg mooi zijn om naar te kijken.

Lees meer

Luipaardgekko's

De luipaardgekko is een boeiend reptiel dat in allerlei kleurslagen en aftekeningen gekweekt is. Hoewel hij niet, zoals sommige andere gekko’s, over wanden en plafond kan lopen, kan hij wel goed klimmen. Luipaardgekko’s eten levende voedseldiertjes en zijn vooral ’s nachts en in de schemering actief.

Lees meer

Rode rattenslang

De rode rattenslang is een beweeglijke slang die tegenwoordig in allerlei aantrekkelijke kleurvarianten kan voorkomen. Hij is voornamelijk ’s avonds en ’s nachts actief en is gek op klimmen. Hij is ook een meester in ontsnappen, een goed afgesloten terrarium is daarom erg belangrijk.

Lees meer

Roodkeelanolis

De roodkeelanolis is een solitaire (alleen levende) dagactieve hagedis. Het is een klimgraag dier dat ook op gladde oppervlakten kan lopen. Een anolis is stressgevoelig, dus is het belangrijk dat u zich goed verdiept in bijvoorbeeld de juiste huisvesting. De roodkeelanolis is door zijn veranderende kleur een erg leuk dier om naar te kijken.

Lees meer

Meer informatie? Neem dan contact op of kom naar onze 1 van onze winkels!