Bekijk uw winkelmandje
Trailstone Dog Seat belt - Large
€ 44,95

25 – 35 kg, halsomtrek 50 – 65 cm, buikomtrek 70 – 85 cm

Veilige hondenuitrusting

Reizen met jouw hond in de auto moet veilig en leuk zijn. De Trailstone™ producten zijn daarom ontworpen om gebruiksvriendelijk te zijn, stress te verminderen en veiligheid te bieden. Op pad gaan moet immers leuk zijn.

Veiligheid is belangrijk

Het vastmaken van de gordel is al lang de standaard en iedereen begrijpt de noodzaak om jezelf in de gordel vast te maken voor veiligheid.

Er zijn echter maar weinig mensen die hun hond in de auto vastzetten. Vreemd omdat je hond je tijdens het rijden je kan afleiden en bij het openen van de deur kan de hond wegrennen.

Bij hard remmen of bij een ongeval wordt jouw hond met een enorme snelheid en gewicht door de auto gelanceerd, waarbij de hond en je passagiers gewond raken.

De Trailstone™ hondenautogordel heeft een dynamische crashtest ondergaan bij TASS International – een bedrijf van Siemens in Nederland. Deze organisatie test auto’s, vrachtwagens maar ook kinderzitjes voor alle toonaangevende fabrikanten en consumentenorganisaties.

Om de test te doen hebben we onze eigen crashtest hond ontwikkeld. We hebben hem Beau genoemd naar onze eigen hond.

1
In mandje
Description

Met een snelheid van 72 km/u

De dynamische test bootst de impact na van het botsen van jouw auto tegen een boom of een vast object.

Er wordt normaal getest met 56 km/u. Euro NCAP-auto-crashtests hanteren een snelheid van 64 km/u. Maar wij wilden een meer realistische aanpak, daarom hebben we de Trailstone™ Dog Seat Belt getest op onze crashtesthond met een snelheid van 72 km/u.

Tijdens deze test ervoer de crashtest dummyhond een vertragingskracht van 39,4 G. Dit is hetzelfde als het botsen tegen een stevig voorwerp zoals een boom of een muur met 72 km/u.

Uitkomst

De Trailstone™ Dog Seat Belt heeft de test heeft doorstaan ​​en is volledig intact gebleven om jou en jouw hond te beschermen.

Dus klik je hond vast. Wees geen dummy!

Meer informatie? Neem dan contact op of kom naar onze 1 van onze winkels!